Sorų ir moliūgų košė

© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sorų kruopas gerai išplaukite iš pradžių šiltame, o paskui karštame vandenyje, kad košė nebūtų karstelėjusio skonio. Moliūgą nulupkite, pašalinkite sėklas ir supjaustykite smulkiais kubeliais. Šiuos kubelius sudėkite į karštą pieną, įberkite druskos ir užvirkite.

Tuomet suberkite kruopas ir virkite ant labai mažos ugnies 30–40 min. Kai košė sutirštės, puodą sandariai uždenkite ir įstatykite į šiltą orkaitę, kad košė išbrinktų. Galima ir šiltai įvynioti puodą su koše. Patiekite su sviestu.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 stiklinė Sorų kruopos
0,5 kg Moliūgai
3 stiklinė Pienas
žiupsnelis Druska
4 šaukštelis Sviestas
Porcijos: 4
Sudėtingumas :