© Recepto autorė
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

  1. Orkaitę įkaitiname iki 200 C.
  2. Ant kepimo skardos patiesiame kepimo popieriaus. Pomidorus nuplauname, sudedame ant kepimo skardos ir kepame įkaitintoje orkaitėje ~20 min., kol pomidorai suminkštėja ir apskrunda. Po to pomidorus paliekame šiek tiek atvėsti.
  3. Pupeles sudedame į maisto trintuvą arba kokteilinę, užpilame vandeniu nuo virtų pupelių arba sultiniu. Sutriname iki vientisos masės ir atidedame į šalį.
  4. Atvėsusius pomidorus supjaustome, sudedame į kokteilinę ar maisto trintuvą kartu su nuluptu svogūnu, česnako skiltelėmis, 2 čipotlės pipirais (be sėklyčių) ir sutriname iki vientisos masės. Padažą supilame į didelę keptuvę, kaitiname ant vidutinės ugnies vis pamaišydami, kol užverda. Po to pakaitiname kelias minutes, vis pamaišome.
  5. Pupelių piurė supilame į keptuvę su padažu, išmaišome, pagardiname druska, raudonėliu ir pipirais pagal skonį. Kaitiname ~10 min. vis pamaišydami. Sriubą patiekiame su grietinėle arba grietine, pagardiname susmulkinta šviežia kalendra ir laimo sultimis.

Skanaus!

P. S. Sriuba labai gardi su tortilijų traškučiais arba skrudintu česnakiniu batonu.

<em>Sopa Tarasca</em> – meksikietiška trinta pupelių sriuba
© Recepto autorė
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai