Šoninės ir svogūnų apkepas
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per: 90min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Tešlai sumaišykite mieles ir šiltą pieną.

Supilkite ištirpintą sviestą, suberkite druską, miltus ir įmuškite kiaušinį.

Užmaišykite tešlą ir palikite pakilti.

Įdarui patroškinkite aliejuje ant silpnos ugnies žiedais supjaustytus svogūnus.

Lengvai suplakite kiaušinius.

Supilkite miltus, grietinėlę ir prieskonius.

Įmaišykite troškintus svogūnus.

Plonai iškočiokite tešlą.

Išlipdykite ja pateptą 28 cm skersmens apskritą arba didesnę keturkampę formą.

Užpilkite įdarą ant tešlos.

Supjaustykite kiaulienos šoninę mažais gabaliukais ir suberkite ant įdaro.

Kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 50 minučių.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai