Šoninės ir džiovintų juodųjų slyvų užkandis

Labai gardus užkandis.
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
20min
Įvertinimas:
3.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kiekvieną medžiotojų dešrelę perpjaukite išilgai į dvi dalis. Tuomet jas susmulkinkite 4-5 centimetrų ilgio gabalėliais.

Džiovintas juodąsias slyvas nuplaukite, nusausinkite. Į kiekvienos vidų įsprauskite po gabalėlį medžiotojų dešrelės. Kiaulienos šoninę supjaustykite itin plonomis juostelėmis. Kiekvieną įdarytą slyvą apvyniokite šoninės juostele, per vidurį tokį suktinuką perverkite mediniu smeigtuku.

Orkaitę įkaitinkite iki 250 laipsnių. Džiovintų slyvų suktinukus kepkite maždaug 5 minutes. Ekspertai rekomenduoja šiuos suktinukus svečiams pateikti dar karštus.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą