Šokolado ir apelsinų fondiu

Dieviško skonio padažas, į kurį galite mirkyti braškes ar pyrago gabalėlius. Naudokite kokybišką tamsų šokoladą.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Keptuvėje ant vidutinės ugnies pakaitinkite grietinėlę ir apelsinų sultis, kol kraštuose pradės kilti burbuliukai. Nuimkite nuo ugnies ir greitai įmaišykite šokoladą, apelsino žievelę ir likerį. Patiekite specialiame fondiu inde.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

250 ml Grietinėlė
3 šaukštas Apelsinų sultys
350 g Juodasis šokoladas
šaukštas Tarkuota apelsino žievelė
1 šaukštelis Apelsinų likeris
Sudėtingumas :