Šokoladinis tortas su maskarponės kremu
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 75min
Įvertinimas:
3.5263 19
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Tešlai kiaušinius išplakite su cukrumi iki masė pabals ir padidės.

Atskirai sumaišykite miltus, krakmolą, kepimo miltelius ir kakavą.

Po truputį įmaišykite miltų masę į kiaušinius.

Gerai išmaišykite ir supilkite tešlą į sviestu išteptą apvalią kepimo formą.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.

Palaukite kol atvės, išimkite iš formos ir horizontaliai perpjaukite į tris dalis.

Grietinėlę išplakite su cukrumi iki standžių putų ir sumaišykite su maskarpone ir kakava iki vientisos masės.

Kremu gausiai pertepkite biskvitus (ant viršaus netepkite).

Juodąjį šokoladą ištirpinkite su sviestu. Gerai išmaišykite ir kai šiek tiek atvės, bet dar bus gana skysta masė, užpilkite ant torto viršaus.

Dėkite tortą į šaldytuvą valandai.

Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai