Šokoladinis tortas, kuriam neįmanoma atsispirti
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
4.3333 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Išplakite kiaušinį, jogurtą, rūgpienį ir aliejų.

Kitame dubenyje sumaišykite cukrų, kepimo miltelius, vanilinį cukrų, miltus, druską, kakavos miltelius.

Birų mišinį pamažu įmaišykite į skystą mišinį.

Ant galo supilkite karštą kavą ir ištirpintą šokoladą. Išmaišykite.

Tešlą supilkite į sviestu išteptą kepimo formą.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45-50 minučių.

Kai pyragas atvės, užpilkite glaistą.

Glaistui ištirpinkite šokoladą, supilkite grietinėlę ir užvirkite. Kai truputį pravės supilkite ant pyrago.

Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai