Šokoladinis tortas
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
4.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Gaminimas:

Plaktuve išplakite baltymus, pamažu pilkite cukrų. Baltymų masė turi būti standi. Į ją medine mentele įmaišykite kakavą ir kepimo miltelius. Sudėkite masę į kepimo formą nuimamais kraštais.

Formą ištepkite sviestu ir pabarstykite cukraus pudra. Kepkite 150 laipsnių orkaitėje 25 – 30 minučių.

Kai tortas atvės, horizontaliai perpjaukite jį į dvi dalis. Ant vienos pusės uždėkite apelsinų marmeladą, tada ant viršaus užvožkite kitą dalį.

Supilkite į puodą šokoladą ir sojų pieną, kaitinkite ant silpno kaitrumo viryklės, kol ištirps šokoladas. Šia glazūra apliekite tortą, papuoškite apelsinų riekelėmis.

Tinka: Vaikams
Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai