Šokoladinis tinginys su zefyrais

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
15min
Recepto kilmė:
Anglijos virtuvė
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Į puodą storu dugnu supilkite sirupą, sudėkite gabaliukais sulaužytą šokoladą ir sviestą. Ištirpinkite nuolat maišydami ant nedidelės ugnies.

Sausainius sutrupinkite į mažus gabaliukus. Zefyrus susmulkinkite į žemės riešuto dydžio gabaliukus.

Sausainius sumaišykite su 2/3 šokolado masės ir sukrėskite į plokščią formą, gerai suspausdami mentele. Ant viršaus suberkite zefyrų gabaliukus ir supilkite likusią šokolado masę. Mentele išlyginkite paviršių, tolygiai suspaudžiant, ir padėkite šaltai porai valandų arba nakčiai.

Kai tinginys sustings, supjaustykite gabaliukais, pabarstykite cukraus pudra ir skanaukite.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

300 g Juodasis šokoladas (70 proc. kakavos)
125 g Sviestas
2 šaukštas Sirupas šviesus
200 g Sausainiai
100 g Zefyrai
2 šaukštelis Cukraus pudra
Sudėtingumas :