Šokoladinis pyragas

Dar vienas šokoladinis pyragas.
Šokoladinis pyragas
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
3.0909 11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kepimo skardą ištepkite sviestu ir pabarstykite miltais.

Į didelį puodą sudėkite sviestą, puodą užkelkite ant viryklės ir ant silpnos ugnies ištirpinkite sviestą. Tuomet nukelkite nuo ugnies ir suberkite cukrų, kiaušinius ir vanilinį cukrų. Išmaišykite, tuomet suberkite kakavos miltelius, miltus, druską ir kepimo miltelius, dar kartą gerai išmaišykite. Tešlą supilkite į paruoštą kepimo formą.

Pyragą pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite 25-30 minučių.

Dabar pasigaminkite glajų. Sumaišykite visas glajaus sudedamąsias dalis. Pyragą juo aptepkite neišėmusios iš formos, kol kepinys dar karštas. Kai glajus sustings, pyragą galite pjaustyti ir skanauti.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Pagrindui:
100 g Sviestas
1 stiklinė Cukrus
2 vnt. Kiaušiniai
1 šaukštelis Vanilinis cukrus
0,3 stiklinė Kakava
0,5 stiklinė Miltai
0,25 šaukštelis Druska
0,25 šaukštelis Kepimo milteliai
Glajui:
40 g Sviestas
3 šaukštas Kakava
1 šaukštas Medus
1 šaukštelis Vanilinis cukrus
1 stiklinė Cukraus pudra
Porcijos: 10
Sudėtingumas :