Šokoladinis pyragas su Rududu
© DELFI / Šarūnas Mažeika
Įvertinimas:
4.2000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Gaminimas:

Puode ištirpinkite sviestą ir sudėkite mažais gabaliukais sulaužytą šokoladą. Nuolat maišydami ištirpinkite ant pačios mažiausios kaitros, kad neprisviltų.

Kiaušinius išplakite su cukrumi iki baltumo.

Supilkite jau pravėsusį sviesto-šokolado mišinį ir išmaišykite.

Suberkite miltus, gerai išmaišykite.

Dabar suberkite pakepintus ir susmulkintus riešutus. Galite naudoti bet kokius - tiks ir migdolai, lazdyno ar graikiniai.

Pusę gautos masės sukrėskite į sviestu išteptą ir miltais pabarstytą kepimo formą, paviršių išlyginkite.

Šaukšteliu mažais gabaliukais žnybkite ir dėliokite ant tešlos Rudu kremą iš skardinės.

Ant Rududu sukrėskite likusią tešlą ir gražiai išlyginkite paviršių.

Pyragą kepkite 170 laipsnių karščio orkaitėje 40 min. Neperkepkite, nes pyragas bus per sausas.

Iškepusį atvėsinkite, papuoškite tirpintu šokoladu.

Tinka: Iškylai, Vaikams
Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai