© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
2.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų. 250 g šokolado su sviestu ištirpinkite, įstatę į indą su karštu vandeniu, paskui po vieną įmuškite trynius, suberkite miltus, įpilkite vanilės esencijos. Viską išmaišykite iki vientisos masės.

Baltymus su cukrumi išplakite iki standžios masės, tada atsargiai supilkite į šokolado masę.

Supilkite tešlą į sviestu pateptą ir miltais pabarstytą kepimo formą. Kepkite 170 – 180 laipsnių orkaitėje 40 min.

Padažui pakaitinkite grietinėlę, suberkite 50 g trupinto šokolado ir užvirinkite. Karštą pyragą išimkite iš formos, apliekite padažu ir papuoškite ledų rutuliukais.

Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai