© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 110min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Nedidelėje keptuvėje ant silpnos ugnies nuolat maišydami ištirpinkite sviestą ir šokoladą. Nuimkite nuo ugnies ir leiskite atvėsti (20 min).

Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių. Išklokite kepimo formą tešla, apipjaustykite kraštelius.

Vidutinio dydžio dubenyje sumaišykite kiaušinius, cukrų, miltus ir vanilę. Įmaišykite šokolado masę ir riešutus.

Sukrėskite įdarą ant tešlos ir kepkite įkaitintoje orkaitėje 50-55 min. Leiskite atvėsti. Patiekite su vaisiais, ledais arba karameliniu padažu.


Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai