Šokoladinis pyragas su braškėmis

Tortą papuoškite braškėmis ir šokoladu. Patiekite su plakta grietinėle.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Recepto kilmė:
Belgijos virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

200 g šokolado sutrupinkite gabalėliais ir ištirpinkite ant nelabai karštos vandens vonelės. Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų ir išplakite su vaniliniu cukrumi iki baltumo. Supilkite ištirpintą šokoladą, maltus migdolus, cinamoną, konjaką ir kepimo miltelius. Trynius suplakite su žiupsneliu druskos. Iš pradžių sumaišykite su šokoladine tešla trečdalį baltymų, paskui atsargiai sudėkite likusią masę.

Kepimo formą sutepkite aliejumi ir pabarstykite miltais. Supilkite tešlą į formą ir kepkite 175 laipsnių temperatūroje 45-50 min.

Išimkite iš formos ir atvėsinkite. Pabarstykite kakava ir cukraus pudra. Šokoladą sutarkuokite, braškes supjaustykite pusiau.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

250 g Juodasis šokoladas
6 vnt. Kiaušiniai
200 g Cukrus
1 pakelis Vanilinis cukrus
200 g Migdolai malti
žiupsnelis Cinamonas
6 šaukštas Konjakas
2 šaukštelis Kepimo milteliai
pagal skonį Druska
1 šaukštelis Kakava
1 šaukštelis Cukraus pudra
100 g Braškės
Porcijos: 8
Sudėtingumas :