© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
2.3333 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Juodąjį šokoladą (galima maišyti įvairesnių rūšių juodąjį šokoladą) arba tiesiog konditerinį šokoladą ištirpinti su sviestu dubenyje virš verdančio vandens puodo. Atskirai sumaišyti biriuosius produktus: miltus, druską, kakavą.

Kiaušinius su cukrumi gerai išmaišyti (greičiausią tą atliksite su mikseriu). Kiaušinių masę įmaišyti į ištirpintą šokolado masę, įmaišyti miltų, kakavos mišinį.

Galiausiai atsargiai įpilamas kambario temperatūros (kada bus nusistovėjusi alaus puta) alus, gerai išmaišoma visa masė.

Įkaitinus orkaitę iki 180 laipsnių, supilti pyrago masę į skardą su kepimo popieriumi (pyragas turi būti neaukštas apie 5 cm.) ir kepti apie 25 minutes. Pyragas turi gautis nesausas, todėl tikrinant su mediniu pagaliuku stebėkite, kada braunis nelips, bet bus drėgnas. Kepimo pabaigoje apibarstyti desertą riešutais.

Šokoladinis pyragas „Brownie“
© Bubblekitchen


Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai