Šokoladinis „Amaretto“ pyragas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
3.6667 15
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Iš anksto įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros ir paruoškite 20 cm skersmens kepimo formą.

Virtuviniu kombainu susmulkite „Amaretto“ skonio sausainius, migdolus ir suberkite cukrų.

Į gautą masę dėkite sviestą, įmuškite kiaušinius, įpilkite du šaukštus likerio, viską gerai išmaišykite.

Supilkite ištirpintą šokoladą ir masę pamaišykite dar.

Gautą mišinį sukrėskite į kepimo formą ir kepkite 35-45 min.

Ištirpinkite šokolado likučius, sumaišykite juos su dviem šaukštais likerio, o kai masė sustings, išpjaustykite žvaigždutes pyragui papuošti.

Ant pyrago berkite cukraus pudros, dėliokite šokoladines žvaigždutes ar šokolade mirkytas vyšnias.

Tinka: Gurmanams
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai