Šokoladinis alaus pyragas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 80min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Išplakite cukrų su kiaušiniais iki purumo ir baltumo.

Įmaišykite grietinę ir vanilinį cukrų. Išplakite.

Į metalinį dubenį supilkite alų, įdėkite sviestą ir kaitinkite, kol sviestas ištirps. Nuolat maišykite.

Supilkite kakavos miltelius ir sutrupintą šokoladą, maišykite, kol šokoladas ištirps. Gerai išplakite.

Sumaišykite kiaušinių plakinį su alaus plakiniu.

Maišant suberkite miltus ir kepimo miltelius.

Gerai išmaišykite.

Tešlą supilkite į sviestu gausiai išteptą kepimo formą.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50-60 minučių.

Palaukite, kol pyragas atvės ir išimkite iš kepimo formos.

Tinka: Gurmanams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai