Šokoladiniai triufeliai
© Fotolia nuotr.
Įvertinimas:
3.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Šokoladą sutarkuokite (lengviausia tarkuoti šaltą).

Sausainius sutrupinkite iki trupinių.

Sausainius ir šokoladą suberkite į maskarponę ir gerai išmaišykite.

Uždenkite maistine plėvele ir dėkite į šaldytuvą porai valandų.

Šokoladą ištirpinkite, nukelkite nuo ugnies ir leiskite šiek tiek pravėsti.

Šaukšteliu kabinkite maskarponės mišinį, merkite į šokoladą ir dėkite ant kepimo popieriumi ištiestos lentelės.

Jei šokoladas pernelyg sukietėjo, vėl pašildykite.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai