Šokoladiniai sausainiai su riešutais

 (2)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
120min
Recepto kilmė:
Italijos virtuvė
Įvertinimas:
4.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Šokoladinei tešlai dubenyje sumaišykite miltus, kakavą, sumaltą kavą.
Elektriniu mikseriu išsukite cukrų, sviestą ir vanilę, kol mišinys taps kremo pavidalo (3-4 min.). Sudėkite miltus, smulkintus riešutus ir išminkę tešlą padėkite į šaldytuvą valandai.

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Iš iškočiotos tešlos išpjaustykite norimų formų sausainius. Kepkite, kol sukietės ir apskrus – apie 12-15 min. Ataušinkite ir sudėkite į sandarų indą. Sausainius galima laikyti iki dviejų savaičių.

Beje, dalį tešlos galite užšaldyti ir iškepti prireikus.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1,5 stiklinė Miltai
1,5 stiklinė Kakava
1 stiklinė Graikiniai riešutai smulkinti
1,5 šaukštas Kava
1 stiklinė Sviestas
1 stiklinė Cukrus
1 šaukštelis Vanilės ekstraktas
Sudėtingumas :