© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 120min
Įvertinimas:
4.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Šokoladinei tešlai dubenyje sumaišykite miltus, kakavą, sumaltą kavą.
Elektriniu mikseriu išsukite cukrų, sviestą ir vanilę, kol mišinys taps kremo pavidalo (3-4 min.). Sudėkite miltus, smulkintus riešutus ir išminkę tešlą padėkite į šaldytuvą valandai.

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Iš iškočiotos tešlos išpjaustykite norimų formų sausainius. Kepkite, kol sukietės ir apskrus – apie 12-15 min. Ataušinkite ir sudėkite į sandarų indą. Sausainius galima laikyti iki dviejų savaičių.

Beje, dalį tešlos galite užšaldyti ir iškepti prireikus.

Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai