Šokoladiniai meduoliai
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
3.2500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C laipsnių.

Išplakite kambario temperatūros sviestą su cukrumi. Supilkite sirupą.

Sugrūskite gvazdikėlius grūstuvėje.

Sumaišykite miltus, kepimo miltelius, prieskonius ir kakavą.

Sumaišykite miltų mišinį ir sviestą į vientisą masę, paskui sudėkite tarkuotą šokoladą.

Padalinkite tešlą į 25 gabalėlius, iškočiokite gabalėlius ploniau ir išdėliokite kepimo skardoje.

Suspauskite dar plokščiau ir kepkite orkaitėje 10–14 minučių.

Skanių meduolių!

Tinka: Vaikams
Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai