Šokoladiniai meduoliai

 (2)
Šokoladiniai meduoliai
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C laipsnių.

Išplakite kambario temperatūros sviestą su cukrumi. Supilkite sirupą.

Sugrūskite gvazdikėlius grūstuvėje.

Sumaišykite miltus, kepimo miltelius, prieskonius ir kakavą.

Sumaišykite miltų mišinį ir sviestą į vientisą masę, paskui sudėkite tarkuotą šokoladą.

Padalinkite tešlą į 25 gabalėlius, iškočiokite gabalėlius ploniau ir išdėliokite kepimo skardoje.

Suspauskite dar plokščiau ir kepkite orkaitėje 10–14 minučių.

Santa Maria
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

125 g Sviestas
100 ml Tamsus sirupas
100 g „Muscovado“ cukrus
350 g Miltai
1 šaukštelis SANTA MARIA kepimo milteliai
2 šaukštelis SANTA MARIA maltas imbieras
2 šaukštelis SANTA MARIA maltas cinamonas
5 vnt. SANTA MARIA gvazdikėliai
200 g Juodasis šokoladas
1 šaukštelis Kakava
Porcijos: 8
Sudėtingumas :