Šokoladiniai keksiukai su pupelėmis ir riešutais
© Gamintojo nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

1. Į puodą įpilkite 100 ml vandens. Suberkite į metalinį dubenį gabalėliais supjaustytą sviestą bei sulaužytą pienišką šokoladą ir, lėtai maišydami, ištirpinkite juos, įstatę dubenį į vandens vonelę. Suberkite cukrų, išmaišykite ir palaukite, kol masė atvės.

2. Atskirame dubenyje miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir kakava.

3. Į šokolado masę įmuškite kiaušinius, išmaišykite ir supilkite paruoštą mišinį į dubenį su miltais.

4. Pupeles suberkite į šokolado masę.

5. Išpilstykite tešlą į formeles, išteptas sviestu, ir pakepkite 25 minutes įkaitintoje iki 180 °С orkaitėje.

6. Iškeptą braunį papuoškite graikinių riešutų puselėmis ir patiekite su vanilinių ledų kamuoliukais, apibarstę tarkuota apelsinų žievele.

Rekomendacijos:
Norėdami, kad iškepusį pyragą arba tortą būtų galima lengvai ištraukti iš formelės, reikia neištraukiant kepinio iš formelės pastatyti jį ant šalto šlapio rankšluosčio. Iškepusį pyragą iš karto išnešti į vėsią vietą nereikia, nes jis gali sukristi.

Tam, kad patiekiami ledų kamuoliukai nesiridentų lėkštėje, galima po jais įpilti šiek tiek plaktos grietinėlės. Tuomet jie lėčiau tirps.

Tinka: Gurmanams
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai