© Recepto autorė
Įvertinimas:
3.5000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gaminimo eiga:

  1. Sumaišyti visus tešlos ingredientus. Leisti tešlai pastovėti 10–15 min. Kuo ilgiau pastovės – tuo ji bus tvirtesnė ir lengviau bus kepti blynelius.
  2. Padalinti tešlą į du dubenėlius ir vieną sumaišyti su neskrudintos kakavos milteliais, o kitą – su vanile.
  3. Ant įkaitusio alyvų aliejaus šaukštu formuoti nedidelius blynelius. 1 blyneliui – 1 kupinas valg.š. tešlos.
  4. Apversti atsargiai plona blynų mentele (tešla trapi).
  5. Per sietelį papudruoti kokosų miltais ir patiekti su mėgstamomis uogomis.
Tinklaraštis „Kuras kūnui“
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai