© Recepto autorė
Įvertinimas:
3.8000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gaminimo eiga:

  1. Sumaišyti visus tešlos ingredientus. Leisti tešlai pastovėti 10–15 min. Kuo ilgiau pastovės – tuo ji bus tvirtesnė ir lengviau bus kepti blynelius.
  2. Padalinti tešlą į du dubenėlius ir vieną sumaišyti su neskrudintos kakavos milteliais, o kitą – su vanile.
  3. Ant įkaitusio alyvų aliejaus šaukštu formuoti nedidelius blynelius. 1 blyneliui – 1 kupinas valg.š. tešlos.
  4. Apversti atsargiai plona blynų mentele (tešla trapi).
  5. Per sietelį papudruoti kokosų miltais ir patiekti su mėgstamomis uogomis.
Tinklaraštis „Kuras kūnui“
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai