Šokoladiniai bananų ledai ant pagaliuko

Akimirksniu nuotaiką pataisantis desertas.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
2.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Bananus nulupkite ir perpjaukite skersai į dvi dalis. Į kiekvieną puselę įsmeikite po pagaliuką. Sudėkite ant padėklo, uždenkite plėvele ir įdėkite į šaldiklį, kad sustingtų (maždaug 3 val).

Suberkite riešutus į lėkštę ar negilų indą. Kitame inde virš verdančio vandens (kuo mažesnė temperatūra, tuo geriau) greitai maišydami išlydykite šokoladą. Indas su šokoladu neturi liesti vandens.

Supilkite šokoladą į aukštą stiklinę, pamirkykite bananus ir iškart pavoliokite riešutuose. Išdėliokite ant padėklo, padengto kepimo popieriumi.

Jei visko iškart nesuvalgysite, likusius bananus suvyniokite į kepimo popierių ar plėvelę ir laikykite šaldiklyje.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Porcijos: 8
Sudėtingumas :