© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
3.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Bulves labai gerai nuplaukite ir išvirkite su lupenomis. Tada nulupkite ir supjaustykite griežinėliais.

Nupjaustykite žaliųjų pupelių anksčių galiukus ir pasūdytame vandenyje jas pavirkite 5-8 minutes. Nukoškite ir perliekite šaltu vandeniu, kad išsaugotumėte sodriai žalią spalvą.

Iki 200 laipsnių įkaitinkite orkaitę. Joje dešimt minučių pakepkite paprikos minkštimą ir pomidorus. Nulupkite odeles: paprikos minkštimą supjaustykite šiaudeliais, o pomidorus – griežinėliais.

Kietai išvirkite kiaušinius, atvėsusius perpjaukite į keturias dalis. Iš skardinių išimkite ir popieriniu rankšluosčiu nusausinkite tuną.

Pasigaminkite užpilą. Česnaką smulkiai supjaustykite. Indelyje sumaišykite actą, česnaką, druską ir pipirus. Po truputį pilkite aliejų, nuolat maišykite – turite gauti emulsiją primenantį skystį.

Didelę lėkštę išklokite salotų lapais. Ant jų sudėkite likusias sudedamąsias salotų dalis: bulves, pupeles, pomidorus, papriką, kiaušinius ir tuną. Ant paties viršaus sudėkite ančiuvius ir juodąsias alyvuoges. Pašlakstykite užpilu.

Tinka: Vegetarams
Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai