Šnicelis, užkeptas sūriu ir pomidorais

 (6)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
3.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kiaulienos sprandinę supjaustykite kepsniukais ir juos išmuškite.

Pabarstykite pipirais, druska, apvoliokite maltuose džiūvėsėliuose ir lengvai plaktame kiaušinyje.

Dėkite kepti į įkaitintą aliejų keptuvėje ir apkepkite iš abiejų pusių.

Pomidorus nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Sumaišykite su bazilikais,išspaustu česnaku. Fermentinį sūrį sutarkuokite.

Ant iškeptų šnicelių dėkite šaukštą pomidorų, išlyginkite ir užbarstykite sūrio.

Šnicelius dėkite kepti į iki 210 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 5-7 minutes, kol išsilydys sūris.

Patiekite su makaronais arba šviežiomis daržovėmis.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Kiaulienos sprandinė
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
4 šaukštas Malti džiūvėsėliai
2 vnt. Kiaušiniai
3 vnt. Pomidorai
1 šaukštelis Bazilikai
1 skiltelė Česnakai
60 g Fermentinis sūris
Porcijos: 4
Sudėtingumas :