Šnicelis alaus tešloje
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
2.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Atskirkite kiaušinių baltymus nuo trynių. Baltymus išplakite su žiupsneliu druskos iki standžių putų.

Sumaišykite kiaušinių trynius, alų, miltus ir išplaktus baltymus.

Kiaulienos sprandinę supjaustykite delno dydžio kepniais ir juos išmuškite iš abiejų pusių.

Kepsnius apiberkite druska (tik nepersistenkite, jos jau dėjote į tešlą), pipirais ir rūkytos paprikos milteliais.

Apibarstykite smulkiai tarkuotu sūrių ir jį su delnu prispauskite.

Kepsnius apvoliokite tešloje ir kepkite įkaitintame aliejuje ant mažos ugnies apie 15 minučių iš abiejų pusių.

Patiekite su daržovėmis.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai