Virtiniai su bulvių įdaru
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
1.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Bulves išvirkite su lupenomis ir palikite atvėsti.

Miltus sumaišykite su kiaušiniu, vandeniu ir aliejumi. Gerai išminkykite. ir atidėkite į šoną.

Virtas bulves sutrinkite, užpilkite karštu pienu, įberkite prieskonių ir išmaišykite.

Svogūnus ir šoninę smulkiai supjaustykite ir apkepkite. Supilkite į bulves ir išmaišykite.

Iš tešlos atgnybkite nedidelį gabalėlį pasukite tarp delnų ir suplokite į kiek didesnį nei delnas blyną. Į vidurį dėkite didelį šaukštą įdaro ir sulenkite pusiau. Kraštelius gerai užspauskite.

Paruoštus virtinius dėkite į pasūdytą verdantį vandenį ir virkite kol iškils į paviršių.

Išgriebkite kiaurasamčiu ir patiekite su sviestu ar spirgiais.

Tinka: Vaikams
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai