Smetoniški virtiniai su bulvėmis

 (6)
Virtiniai su bulvių įdaru
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
1.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Bulves išvirkite su lupenomis ir palikite atvėsti.

Miltus sumaišykite su kiaušiniu, vandeniu ir aliejumi. Gerai išminkykite. ir atidėkite į šoną.

Virtas bulves sutrinkite, užpilkite karštu pienu, įberkite prieskonių ir išmaišykite.

Svogūnus ir šoninę smulkiai supjaustykite ir apkepkite. Supilkite į bulves ir išmaišykite.

Iš tešlos atgnybkite nedidelį gabalėlį pasukite tarp delnų ir suplokite į kiek didesnį nei delnas blyną. Į vidurį dėkite didelį šaukštą įdaro ir sulenkite pusiau. Kraštelius gerai užspauskite.

Paruoštus virtinius dėkite į pasūdytą verdantį vandenį ir virkite kol iškils į paviršių.

Išgriebkite kiaurasamčiu ir patiekite su sviestu ar spirgiais.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Tešlai
2,5 stiklinė Miltai
1 vnt. Kiaušiniai
0,5 stiklinė Vanduo
1 šaukštas Aliejus
Įdarui
6 vnt. Bulvės
1 vnt. Svogūnai
100 g Karštai rūkuta kiaulienos šoninė
5 šaukštas Pienas
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
Porcijos: 6
Sudėtingumas :