Slyvų uogienė
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 70min
Įvertinimas:
3.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Slyvas nuplaukite, išimkite kauliukus ir supjaustykite.

Sudėkite į puodą, įpilkite vandens ir virkite apie 30 minučių. Elektriniu trintuvu sutrinkite.

Suberkite druską, cukrų, bazilikus, trintą česnaką, supilkite aliejų.

Užvirkite ir virkite ant mažos ugnies apie 15 minučių.

Nugriebkite putas ir išpilstykite į paruoštus stiklainius. Sandariai uždarykite ir apverskite.

Atsiųskite mėgstamos ar savo firminės uogienės receptą ir laimėkite puikų „Dansukker“ uogienių virimo rinkinį: 1 kilogramą „Dansukker“ uogienių cukraus, prijuostę ir medinį šaukštą. Daugiau informacijos rasite ČIA.

Tinka: Gurmanams
Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas , Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Konservuoti Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai