Slyvų sūris su aguonomis

© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Susidariusias sultis nupilkite, o slyvas pertrinkite per tinklelį. Į šią tyrę suberkite cukrų bei aguonas ir virkite nuolat maišydami apie 2 val.

Karštą masę supilkite į sviestiniu popieriumi išklotą formą ir 3-4 dienas džiovinkite kartkartėmis pavartydami. Tada sūrį suvyniokite į sviestinį popierių ir laikykite vėsioje sausoje vietoje.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Slyvų tyrė
0,5 kg Cukrus
1 stiklinė Aguonos
Sudėtingumas :