© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Atskirai išvirti vištieną, morkas, bulves, kiaušinius ir grybus.

Visus produktus susmulkinti. Lygiai pusę produktų berti sluoksniuojant į plokščią dubenį: pirmiausia morkas, paskui sūrį, kiaušinius ir bulves.

Ant sluoksniuotų produktų lygiai užpilti majonezo ir užberti susmulkintą vištieną, o ant jos – grybus bei pabarstyti kapotais (ne maltais) riešutais.

Pakartoti visą sluoksniavimo procedūrą šia tvarka: bulvės, kiaušiniai, majonezas, sūris, morkos.

Salotas pastatyti nakčiai į šaldytuvą, kad gerai susigertų majonezas.

Tinka: Iškylai
Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Kitą dieną
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai