Sluoksniuota vištienos mišrainė EGZOTIKA
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 25min
Įvertinimas:
3.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Vištieną iškepkite su vištienos prieskoniais, druska ir pipirais. Jei tyrite jau iškeptos ar virtos, taip pat tiks. Vištieną supjaustykite nedideliais gabaliukais.

Sūrį sutarkuokite, ananasus supjaustykite mažais gabaliukais.

Riešutus susmulkinkite, slyvas smulkiai supjaustykite ir sumaišykite.

Į dubenį sluoksniuokite: vištiena, majonezas, ananasai, majonezas, sūris majonezas, riešutų ir slyvų mišinys, majonezas.

Viršaus papuošimui išvirkite kietai kiaušinius, atvėsinkite, nulupkite ir atskirkite baltymus nuo trynių. Baltymus sutarkuokite burokine tarka, trynius sutrupinkite.

Ant mišrainės viršaus tolygiai pabarstykite baltymus. Iš trynių barstant suformuokite alyvų žiedus. Iš krapų šakelių padarykite alyvų šakeles.

Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai