Slovėniškai paruoštos kiaulienos dešrelės

 (1)
Kiaulienos faršo dešrelės populiarios ir Lietuvoje. Tačiau Slovėnijoje jas ruošia ypatingu būdu.
Slovėniškai paruoštos kiaulienos dešrelės
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Recepto kilmė:
Slovėnijos virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Įkaitintoje keptuvėje išlydykite sviestą ir sudėkite dešreles. Įpilkite balto sauso vyno ir kepkite uždengus dangtį. Kas kelias minutes atidenkite ir apverskite dešreles.

Po dešimties minučių atidenkite dangtį ir baikite kepti ant gana didelės ugnies, kad skystimas išgaruotų, o dešrelės apskrustų.

Pariekite su krienais, džiovintais pomidorais, žalumynais ir bulvių koše.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

6 vnt. Kiaulienos faršo dešrelės
1 šaukštas Sviestas
300 ml Baltas sausas vynas
Porcijos: 4
Sudėtingumas :