Slovėniškai paruoštos kiaulienos dešrelės
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Įkaitintoje keptuvėje išlydykite sviestą ir sudėkite dešreles. Įpilkite balto sauso vyno ir kepkite uždengus dangtį. Kas kelias minutes atidenkite ir apverskite dešreles.

Po dešimties minučių atidenkite dangtį ir baikite kepti ant gana didelės ugnies, kad skystimas išgaruotų, o dešrelės apskrustų.

Pariekite su krienais, džiovintais pomidorais, žalumynais ir bulvių koše.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai