© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 20min
Įvertinimas:
3.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Žuvį pabarstykite druska ir pipirais ir palaikykite, kol paruošite padažą. Padažui spanguoles sudėkite į puodą (nedidelę saujelę spanguolių palikite patiekalui papuošti), užpilkite vandeniu, suberkite cukrų, įdėkite medaus, imbiero ir virkite 5 min. Tuomet spanguoles drauge su skysčiu pertrinkite, įdėkite sviesto ir truputį pakaitinkite.

Skumbrę keturiose vietose įpjaukite skersai ir kepkite grilio režimu orkaitėje 8 min. iš abiejų pusių. Patiekite su paruoštu padažu. Papuoškite spanguolėmis. Prie šio patiekalo tinka virtos ir apkeptos ilgomis juostelėmis supjaustytos morkos.

Šventiniam stalui: Kūčių stalas , Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Grilis/laužas Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai