Vištiena įdaryti pievagrybiai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Pievagrybius nuplaukite ir nuvalykite. Išpjaukite kotelius kuo giliau.

Pievagrybių kotelius ir svogūną smulkiai supjaustykite ir apkepkite svieste su druska ir pipirais. Kepkite kol svogūnai gražiai pagels.

Vištieną smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su lydytu sūreliu, Provanso žolelėmis ir keptais pievagrybiais.

Vištienos mišiniu įdarykite pievagrybių kepurėles. Viršų apiberkite smulkiai tarkuotu sūriu.

Pievagrybius kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10 minučių.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai