© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 120min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Vištą nuplaukite, perpjaukite perpus (galima pjauti ir į daugiau dalių).
Sumaišykite sojos padažą, tarkuotą imbierą, česnaką ir medų. Šiuo padažu apliekite vištą ir palikite 2 – 3 val. marinuotis.

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių, pašaukite vištą ir kepkite apie 1 val.

Patiekite su ryžiais ir šviežiomis daržovėmis.

Skanaus!

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai