SKANUMĖLIS: višta su terijaki padažu

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
120min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vištą nuplaukite, perpjaukite perpus (galima pjauti ir į daugiau dalių).
Sumaišykite sojos padažą, tarkuotą imbierą, česnaką ir medų. Šiuo padažu apliekite vištą ir palikite 2 – 3 val. marinuotis.

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių, pašaukite vištą ir kepkite apie 1 val.

Patiekite su ryžiais ir šviežiomis daržovėmis.

Skanaus!

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1,5 kg Višta
3 šaukštas Medus
1/2 stiklinė Sojos padažas
1 šaukštas Imbieras tarkuotas
2 skiltelė Česnakai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :