Virti „ežiukai“ su varške
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 35min
Įvertinimas:
4.0000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Iš miltų, pasūdyto vandens ir varškės suminkykite kietoką tešlą.

Iš jos padarykite piršto storumo volelius ir supjaustykite 2-3 cm ilgio gabalėliais. Gana stipriai spaudžiant braukite per bulvinės tarkos antrą pusę - taip atsiranda spygliukai ir gabalėliai tampa panašūs į ežiukus.

Paruoštus virtinukus suberkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite 10-15 minučių.

Kol ežiukai verda pasiruoškite sviesto ir grietinės padažą. Nedideliame puode išlydykite sviestą ir supilkite grietinę. Maišykite ir virkite ant mažos ugnies kelias minutes. Galite pagardinti druska ir cukrumi.

Patiekiant apipilkite padažu ir pabarstykite smulkintais graikiniais riešutais.

Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai