SKANUMĖLIS: varškėčiai su obuoliais

 (2)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Recepto kilmė:
Ukrainos virtuvė
Įvertinimas:
1.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Obuolius nulupti ir supjaustyti kubeliais. Pusę jų sumaišyti su citrinos sultimis ir dviem šaukštais vandens. 4-5 minutes patroškinti ant silpnos ugnies, tada įberti cukraus ir cinamono.

Sumaišyti likusius obuolius, varškę, manus, kiaušinius ir palikti 10-15 minučių kambario temperatūroje. Tada daryti nedidelius varškėčius ir apkepti iš abiejų pusių. Labai gardu su troškintais obuoliais arba uogiene.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

250 g Varškė
1 kg Obuoliai
100 ml Citrinų sultys
3 vnt. Kiaušiniai
60 g Manų kruopos
žiupsnelis Druska
4 šaukštas Cukrus
žiupsnelis Cinamonas
Porcijos: 2
Sudėtingumas :