Uogų tartaletė
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 45min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

1. Prikaistuvyje išlydykite sviestą, nuėmę nuo ugnies suberkite miltus,mieles ir cukrų. Gerai išmaišykite ir pakaitinkite.

2. Kai tešla nebelimpa prie prikaistuvo nuimkite jį nuo ugnies.

3. Ant miltais pabarstyto paviršiaus ištempkite tešlą. Kočėlas nebūtinas , galite prispausti(švariais!) pirštais.

4. Tešla išklok kepimo formą. Prispauskite , kad ji gerai laikytųsi ant kepimo formos kraštų.

5. Dubenyje sumaišykite uogas,cukrų ir kukurūzų miltus.

6. Supilkite uogas ant tešlos.

7. Pyragą reikia kepti orkaitėje 200*C temperatūroje. Kepti reikia 20-25min. Kai tešla gražiai pagelta pyragas (pyragaičiai) paruošti!

Tinka: Gurmanams
Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas , Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai