© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per: 120min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Išskobti moliūgą, prie sienelių palikti 2-3 cm. Moliūgą ištrinti druska, nedaug - maždaug pusė šaukštelio.

Keptuvėje pakepinti smulkiai pjaustytą, šiek tiek marinuotą sausai prieskoniuose vištienos file, įspausti česnaką. Ant sviesto pakepinti svogūną, voveraites, gali būti pievagrybiai, vėliau įdėti papriką, morką, ir išskobtą moliūgo minkštimą.

Kai daržovės suminkštės, supilti padažą ir ananasus su sultimis, sudėti vištieną, suberti prieskonius, viską permaišyti. Viską sudėti į moliūgą, suberti sūrį, kiek trūksta skysčio - iki viršaus įpilti sultinio. Uždengti dangteliu ir kišti į orkaitę 190 C 1.30 min. Kepimo laikas priklauso nuo moliūgo dydžio, tiesiog reikia vis pirštu pabadyti moliūgą, jausite kaip bus pakankamai minkštas, bet neperkepkite, nes sukeps ir skystis sukris.

SKANUMĖLIS: troškinys moliūge
© Asmeninio archyvo nuotr.

Moliūgą iškilmingai išimti iš orkaitės, dėti ant stalo ir samčiu pripildyti lėkštes. Labai skanu, jei pasiseka šiek tiek užkabinti už sienelės ir "pagauti" moliūgo minkštimo. Siūlau pabarstyti kapotom petražolėm, įsipilti grietinėlės ir mėgautis :) Skanaus !!!

Dėkojame Inutei už receptą! Kviečiame dalyvauti konkurse ir Jus!

Šventiniam stalui: Helovynas
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje Troškinti
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai