Trinta pastarnokų sriuba
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
5.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Pastarnokus nulupkite ir supjaustykite nedideliais gabaliukais.

Apibarstykite druska, muskato riešutais, pipirais ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.

Kriaušęs nulupkite, išimkite sėklas, supjaustykite ir dėkite kepti kartu su pastarnokais. Kepkite dar 20 minučių.

Salierus, porus ir svogūnus smulkiai supjaustykite ir dėkite kepti į sviestą.

Apkeptus svogūnus suberkite į puodą, sudėkite pastarnokus, užpilkite sultinio, įmeskite lauro lapų ir užvirkite. Virkite 3 minutes.

Įpilkite grietinėlės, ištraukite lauro lapus ir viską sutrinkite.

Patiekite su svieste apkeptomis kriaušių skiltelėmis.

Tinka: Gurmanams, Vaikams
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai