Traškūs pievagrybiai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 45min
Įvertinimas:
3.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Pievagrybius gerai nuplaukite ir nusausinkite.

Apiberkite druska, pipirais, česnako ir svogūno milteliais. Gerai išmaišykite, kad tolygiai pasidengtų prieskoniais ir palikite pusvalandžiui pastovėti.

Merkite į vandens ir kiaušinių plakinį ir apvoliokite smulkiai tarkuotame parmezane.

Sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.

Kepkite iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kol gražiai apskrus.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai