SKANUMĖLIS: traškūs pievagrybiai

Traškūs pievagrybiai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
45min
Įvertinimas:
2.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Pievagrybius gerai nuplaukite ir nusausinkite.

Apiberkite druska, pipirais, česnako ir svogūno milteliais. Gerai išmaišykite, kad tolygiai pasidengtų prieskoniais ir palikite pusvalandžiui pastovėti.

Merkite į vandens ir kiaušinių plakinį ir apvoliokite smulkiai tarkuotame parmezane.

Sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.

Kepkite iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kol gražiai apskrus.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

20 vnt. Pievagrybiai
0,5 šaukštelis Druska
žiupsnelis Pipirai
0,5 šaukštelis Česnako milteliai
0,5 šaukštelis Svogūnų milteliai
2 vnt. Kiaušiniai
3 šaukštas Vanduo
100 g Parmezano sūris
Porcijos: 4
Sudėtingumas :