Prancūziškas kišas su pievagrybiais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 70min
Įvertinimas:
2.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Miltus sumaišykite su druska. Sviestą sukapokite ir sutrinkite tarp delnų su miltais. Įpilkite vandens ir suminkykite tešlą.

Tešlą įdėkite pusvalandžiui į šaldytuvą.

Vištieną ir pievagrybius gana smulkiai supjaustykite. Suberkite į keptuvę su sviestu. įspauskite česnako, apiberkite druska, pipirais ir kepkite vis pamaišant apie 8 minutes.

Įpilkite grietinėlės ir patroškinkite dar apie 5-7 minutes. palikite atvėsti.

Kietąjį sūrį smulkiai sutarkuokite, mocarelą smulkiai supjaustykite.

Kiaušinius išplakite su pienu ir prieskoniais. pomidorą supjaustykite griežinėliais.

Kepimo indą ištepkite sviestu ir pirštais išklokite tešla - šonus ir dugną.

Supilkite pievagrybius, išlyginkite, suberkite sūrį ir užpilkite kiaušinio plakinį. Ant viršaus sudėkite pomidoro griežinėlius.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 minučių.

Tinka: Gurmanams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai