Kepti pievagrybiai su žolelių sviestu
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
5.0000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Sumaišykite sviestą, česnaką, petražoles, druską ir pipirus.

Atskirkite pievagrybių kotelius, apšlakstykite aliejumi ir kepkite 10 minučių iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Į kiekvienos kepurėlės įdubą įdėkite žolelių sviesto. Pakepkite dar
5 minutes.

Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai