SKANUMĖLIS: obuolių apkepas

 (2)
Obuolių apkepas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
3.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Obuolius nulupkite, išimkite sėklas, užpilkite vandeniu (taip, kad vos apsemtų) ir virkite 5 minutes.

Suminkštėjusius obuolius nusunkite ir sutrinkite elektriniu smulkintuvu.

Kiaušinių baltymus išplakite iki standžių putų.

Sutrintus ir kiek atvėsusius obuolius sumaišykite su cukrumi ir išplaktais baltymais.

Masę supilkite į sviestu išteptą kepimo indą ir apiberkite kapotais migdolais.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.

Patiekite su ledais ar plakta grietinėle.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

10 vnt. Obuoliai
4 vnt. Kiaušinių baltymai
1 stiklinė Cukrus
1 stiklinė Migdolai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :