Obuolių apkepas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
3.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Obuolius nulupkite, išimkite sėklas, užpilkite vandeniu (taip, kad vos apsemtų) ir virkite 5 minutes.

Suminkštėjusius obuolius nusunkite ir sutrinkite elektriniu smulkintuvu.

Kiaušinių baltymus išplakite iki standžių putų.

Sutrintus ir kiek atvėsusius obuolius sumaišykite su cukrumi ir išplaktais baltymais.

Masę supilkite į sviestu išteptą kepimo indą ir apiberkite kapotais migdolais.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.

Patiekite su ledais ar plakta grietinėle.

Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai