Nekeptas sausainių ir chalvos pyragas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 20min
Įvertinimas:
3.3824 34
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Sausainius susmulkinkite ir kiek patrupinkite (sausainių masę turėtų sudaryti pusę trupinių, pusę gabaliukų).

Į varškę suberkite cukrų, įpilkite grietinėlės ir supilkite lydytą sviestą. Elektriniu smulkintuvu masę sumaišykite iki vientisos ir gan skystos tyrės.

Suberkite džiovintus vaisius, sausainius ir gerai išmaišykite.

Varškės ir sausainių masę sukrėskite į kepimo popieriumi ar maistine plėvele ištiestą kepimo formą su nuimamais kraštais. Išlyginkite ir suspauskite.

Padėkite į šaldytuvą valandai.

Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai