SKANUMĖLIS: nekeptas varškės ir sausainių pyragas

 (9)
Nekeptas sausainių ir chalvos pyragas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
20min
Įvertinimas:
3.4545 33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sausainius susmulkinkite ir kiek patrupinkite (sausainių masę turėtų sudaryti pusę trupinių, pusę gabaliukų).

Į varškę suberkite cukrų, įpilkite grietinėlės ir supilkite lydytą sviestą. Elektriniu smulkintuvu masę sumaišykite iki vientisos ir gan skystos tyrės.

Suberkite džiovintus vaisius, sausainius ir gerai išmaišykite.

Varškės ir sausainių masę sukrėskite į kepimo popieriumi ar maistine plėvele ištiestą kepimo formą su nuimamais kraštais. Išlyginkite ir suspauskite.

Padėkite į šaldytuvą valandai.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

400 g Varškė
100 g Sviestas
100 ml Grietinėlė
2 šaukštelis Cukrus
3 pakelis Sausainiai („Gaidelis“, „Selga“)
2 sauja Džiovinti vaisiai
Porcijos: 10
Sudėtingumas :