Morkų mišrainė su varške
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 20min
Įvertinimas:
1.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Nuskustas morkas smulkiai sutarkuokite ir sumaišykite su per sietelį pertrinta varške.

Įberkite druskos, įdėkite grietinės ir skysto medaus.

Gerai išmaišykite.

PATARIMAS: jei mėgstate galite įspausti porą česnako skiltelių.

Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas , Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai