Minkštučiai riestainiai su varške
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
2.2500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Varškę pertrinkite per sietelį ir išsukite su grietine, kiaušiniais, cukrumi ir vanilės ekstraktu.

Maišant įsijokite miltus ir kepimo miltelius.

Gerai išmaišykite, išminkykite ir lipdykite nedidelius riestainius.

Juos virkite įkaitintame aliejuje, kol gražiai pagels.

Iškepusius riestainius sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų nereikalingi riebalai.

Tinka: Vaikams
Šventiniam stalui: Užgavėnės , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai