SKANUMĖLIS: minkštučiai riestainiai su varške

Minkštučiai riestainiai su varške
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
1.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Varškę pertrinkite per sietelį ir išsukite su grietine, kiaušiniais, cukrumi ir vanilės ekstraktu.

Maišant įsijokite miltus ir kepimo miltelius.

Gerai išmaišykite, išminkykite ir lipdykite nedidelius riestainius.

Juos virkite įkaitintame aliejuje, kol gražiai pagels.

Iškepusius riestainius sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų nereikalingi riebalai.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

450 g Varškė
220 g Miltai
2 vnt. Kiaušiniai
4 šaukštas Cukrus
0,5 šaukštelis Vanilės ekstraktas
2 šaukštas Grietinė
1 šaukštelis Kepimo milteliai
Porcijos: 8
Sudėtingumas :