Marmurinis keksas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 70min
Įvertinimas:
3.2000 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Kiaušinius išplakite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.

Supilkite pieną ir aliejų ir išplakite.

Miltus gerai išmaišykite su druska ir kepimo milteliais ir po truputį suberkite į pieno ir kiaušinių plakinį.

Gerai išmaišykite ir atskirkite apie trečdalį tešlos.

Mažesnę dalį sumaišykite su kakavos milteliais.

Į sviestų išteptą kepimo formą supilkite dalį šviesios tešlos. Ant jos supilkite dalį tamsios, vėl užpilkite šviesios ir ir vėl tamsios.

Kepkite iki 180 įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.

Ištirpinkite juodąjį šokoladą ir juo apliekite kekso viršų.

Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai