© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Nuvalyti jauni vienos rūšies grybai gerai nuplaunami. Tada sumaišomi su druska bei prieskoniais ir troškinami vis pamaišant uždengtame puode 20 min.

Baigiant troškinti, įberiama ant peilio galo citrinos rūgšties bei žiupsnelis kmynų.

Grybai sudedami į sterilizuotus stiklainius, pridengiami paruoštais dangteliais ir kaitinama puode su verdančiu vandeniu.

Tam imamas didelis puodas, ant kurio dugno tiesiamas rankšluostukas arba tiesiog audinio gabaliukas, kad stiklainis nestovėtų ant pliko puodo dugno, įpilamas ir užverdamas vanduo, statomas stiklainis ir pridengiamas sterilizuotu dangteliu (arba keli, jei telpa). 0,5 l stiklainiai kaitinami 40 min, 1 l - 60 min. Paskui stiklainiai hermetiškai uždaromi.

Paruošimo būdas: Konservuoti Virti
Mėgautis per: Pietūs
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai