Keptas kamemberas su riešutais ir medumi
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 25min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Riešutus susmulkinkite ir sumaišykite su skystu medumi ir šalavijais.

Mišiniu aptepkite kamembero sūrį, likutį uždėkite ant sūrio viršaus.

Sūrį suvyniokite į kepimo foliją ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.

Patiekite su šviežiomis figomis ar vynuogėmis.

Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai